Activiteiten 2014

14 Oktober 2014, detectie verdinkingslachtoffers onder water
Eén jaar nadat we een doorbraak hadden in het zoeken naar slachtoffers onderwater, hebben we systematiek kunnen verbeteren waardoor we nauwkeuriger de positie kunnen bepalen. In combinatie met de door ons ingezette methoden laat een lichaam zich onderwater “zien”. Nu kunnen duikers beter worden voorbereid op wat ze onder water kunnen verwachten.

Sar3D2 Sar3D1

Oktober 2014, bathymetrische waterkaart van Laak in Amersfoort Vathorst
In de loop van de tijd ontstaan er door stroming een aantal ophopingen van zand. Hierdoor wordt in het Laakgebied op punten mogelijkheden van varen beperkt. Om dit inzichtelijk te maken wordt er een kaart gemaakt.

Bathymetrische kaart Laak ????????????

September 2014, bathymetrische waterkaart van de Langspier in Boxtel
Recreatieplas De Langspier is een fraai in het groen gelegen natuurzwembad tussen de Brabantse plaatsjes Boxtel en Esch. Helder water, afgebakende zwemgedeeltes, een uitgestrekt zandstrand en groene ligweiden nodigen uit voor een dagje waterplezier.
waterkaart

21 maart 2014 Training Sportvisserij Oost Nederland
Vervolg training en terug kom dag. Een ontspannen dag, er is veel geoefend in de tussenliggende tijd. Een aantal knelpunten waar tegenaangelopen wordt, worden opgelost. De stelling van de eerste cursusdag, waarin we hebben gesteld dat je in 10 minuten een eerste kaart kunt hebben, werd ook waargemaakt. Ook werd gekeken naar de mogelijkheid om de kaarten terug in te lezen naar de dieptemeter. Ook dit is succesvol gegaan.