DZ-Survey

Dieperzicht Rover Survey (Meer info op usv.expert)

Survey boot voor plaatsen waar u met een gewone boot moeilijk kunt komen.

  • – Peilen op moeilijk bereikbare plaatsen
  • – Samen te stellen naar uw wensen
  • – Foto opnames maken van kunstwerken
  • – Meten van bodem hardheden
  • – Eenvoudig te bedienen
  • – Logging van informatie
  • – Compatible met GIS systemen

De DZ-Rover-S is een multi inzetbaar mobiel vaartuig. U kunt met deze boot varen op plaatsen waar u met een gewone boot niet kunt varen. Door de beperkte diepgang kan op ondiepe plaatsen gemeten worden. Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden voor diverse echoloden/transducers.

Afhankelijk van de toepassing en configuratie kunt u op de wal live meekijken op het scherm van MFD of een tablet computer. U kunt de geregistreerde informatie verwerken in de meeste hydrografische en GIS software pakketten.

123 Principe
Met het 123 principe kunt u snel een diepte profiel maken van een waterweg. In drie stappen maakt een diepte profiel. 1) Uitvaren en opnemen, 2) Inlezen in de computer, 3) Genereren van een kaart of export naar GIS pakket. Waarbij u stap 2 en 3 kunt doen in minder dan 15 minuten.

Live data
Eén van de toepassingen faciliteert in de mogelijkheid om live op de kant uw kaart te genereren. U stuurt uw boot op het water en aan de kant wordt live op uw notebook of tablet een waterkaart gegenereerd.

Het live meekijken heeft als grote voordeel dat u meteen kunt zien of u stukken heeft overgeslagen en dat u niet bij het verwerken van de informatie tot de conclusie komt dat u een stukje heeft overgeslagen.

SPECIFICATIES
Boot
Lengte 80 cm
Breedte 50 cm
Gewicht 20 kg
Prestaties
Werksnelheid snelheid 1.0 – 4.0 m/s
Top snelheid 4 m/s
Capaciteit accu Max 12 uur*
Afstanden
Afstandsbediening 1500m
Data uitwisseling bluetooth 100-600m*
Data uitwisseling rf 100-oneindig *

* Afhankelijk van de configuratie