• +31(0)6 46218517
  • info@dieperzicht.nl

Activiteiten 2020

Delft, 17 februari 2020, eind vorig jaar hebben we bij brandweerkorps Delft aan één ploeg een sonartraining mogen geven. Deze theorie training krijgt vanaf vandaag een vervolg voor de andere ploegen.

 

Arnhem, 6 maart 2020, start van een reeks van trainingen voor VGGM. In deze reeks gaan we een groot aantal korpsen met boten en sonar opleiden in het gebruik van sonar. Eerst een basis met theorie, waarna in de praktijk verder getraind kan worden.

 

Amersfoort, 15 januari 2020, in navolging op het gebruik vanArtificial Intelligence waarmee met met machine learning en deep learning de computer slimmer wordt gemaakt in het interpreteren van sonarbeelden. Heeft Dieperzicht in samenwerking het G-SAR concept ontwikkeld.

Op de site www.g-sar.eu kunt u de ontwikkelingen volgen.

 

Amersfoort, 3 januari 2020, in de sonartrainingen die door ons worden gegeven, komt vaak naar boven dat men te weinig tijd heeft om te oefenen.

Automatische detectie van een auto

En als men het niet regelmatig onderhoudt, de vaardigheid langzaam afneemt.

We hebben lang nagedacht hoe we een aanvulling konden gaan geven op de sonarcursus. Het antwoord was vrij simpel, verder gaan met kennis delen.

De manier waarop…

Artificial Intelligence. Hiermee wordt de gebruiker getriggerd in de waarneming en kan hetgeen wat is geleerd worden toegepast.

De realisatie was wat lastiger, maar we zijn er inmiddels in geslaagd om automatisch slachtoffers en auto’s te herkennen. Door het systeem met machine learning en deep learning nog slimmer te maken zijn er ook toepassingen mogelijk voor oeverinspecties.