Dieperzichtkaart 2.0

Waterkaarten (Login, Gebruikerspagina)

In totaal telt Nederland zo’n 5000 km aan vaarwegen, waarvan 4800 km geschikt zijn voor goederenvervoer. De hoofdvaarwegen zijn samen circa 1400 km lang. De overige vaarwegen hebben een gezamenlijke lengte van ongeveer 3400 km. Waterwegen zijn sinds jaar en dag aanwezig en zijn niet alleen in gebruik als vaarwegen, maar ook voor de afvoer van water. Ze vormen een compleet watersysteem.

Door onze ervaring kunnen wij relatief snel met aangeleverde informatie een waterkaart van onze vaarwegen te produceren. Deze kaarten kunnen we in verschillende formaten aanleveren zodat deze inzetbaar zijn voor vele toepassingen.

Dieperzicht waterkaarten

Dieperzicht en Dieperzicht PRO
Basis achtergrondkaart met daarop (water)wegen. Deze kaart is komen te vervallen. Voor abonnementhouders is deze nog te downloaden. Nieuwe gebruikers kunnen in de toekomst onze kaarten betrekken via GoFreeShop.

Dieperzicht waterkaarten 2.0
Deze kaarten zijn voorzien van de beschikbare dieptedata, aangevuld met overige data zoals betonning en “Points of Intrest”. Deze is deze te betrekken via Dieperzicht, Ribbink Nautic en JMsails.

Meer info, stuur een mail aan info@dieperzicht.nl

 

 

 

Onmisbaar voor de echte specialisten

Het zelf kaarten maken wordt steeds leuker en steeds meer mensen willen het gaan doen. Uitdaging is vaak hoe begin je er mee. In 2012 is Ribbink Nautic samen met Dieperzicht gestart met het Dieperzichtkaarten concept. Het is ontstaan doordat de Lowance Elite serie niet voorzien waren van achtergrond kaarten. Na een voorzichtige start met een paar wateren, zijn de Dieperzichtkaarten inmiddels uitgegroeid tot een omvang waarmee Europa grotendeels is afgedekt.

Met deze kaarten is de basis gelegd om hier verdere dieptedata aan toe te voegen. Op deze wijze ontstaat een rijk gevulde kaart waar iedere visser of watersporter zijn voordeel uit kan halen. Dieperzicht zit vele uren per jaar op het water, in al deze uren worden vele kilometers water in kaart gebracht. Deze informatie wordt weer ingebracht in de Dieperzichtkaart waardoor de kaart weer rijker wordt. Ook kan een visser of watersporter zelf zijn of haar data inbrengen en daarmee de kaart verrijken.

Wat biedt het Dieperzichtconcept

Het Dieperzichtconcept is een aanvulling op de andere aanbieders. De kaarten kunnen zelfstandig worden gebruikt, maar ook in combinatie met kaarten van andere aanbieders. Dieperzichtkaarten kunnen gebruikt worden onafhankelijk van het merk visvinder. De Dieperzichtkaart wordt nu ondersteund op Humminbird*, Lowrance, Simrad en B&G.

* icm Autochart

Login op de Dieperzicht site