Over Dieperzicht

Dieperzicht is ontstaan door een mooie combinatie van werk en en hobby.

In 1992 ben ik begonnen in de ICT, tot de dag van vandaag heb ik daar een brede ervaring op gedaan. In de afgelopen 23 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse sectoren, onderwijs, media, zorg en financiën. Nadruk heeft al die jaren gelegen op hardware, software en datacommunicatie.

 

 

In 2005 is daar de watersport bijgekomen. Bij aanvang begonnen als allround watersportbedrijf. En na verloop van tijd ben ik me steeds verder gaan specialiseren op gebied van sonar. Door de watersport en de interesse in sonar is er een wereld opengegaan onder de waterspiegel. Door steeds vaker het water op te gaan is sonar steeds meer gaan leven.

Door inmiddels meer dan 1000 uur per jaar bezig te zijn met sonar is een ervaring opgebouwd die bijna niet te evenaren is. Door de ervaring op gebied van ICT, met name de softwareontwikkeling, te combineren met de informatie die doormiddel van sonar gelogd kan worden. Inmiddels hebben we waterkaarten van hoog niveau, meetvaartuigen en opsporingsvaartuigen ontwikkeld. Er zijn mogelijkheden ontstaan waarvan de grenzen nog niet zijn bereikt.

Door samenwerking met gerenommeerde partijen kunnen we vele oplossingen realiseren.

Guido Steijaert